Biodanza

Levensplezier

Vrijheid in expressie

Biodanza, dans van het leven 


Na 3 kennismakingslessen merk je al veranderingen in jezelf!

Benieuwd wat Biodanza met jou doet?
"Mensen samenbrengen, mensen het lef geven om in hun kracht te gaan staan, mensen net dat duwtje in de rug geven om te durven tonen wat ze waard zijn, mensen weer te laten genieten van mens zijn, van dansen, van knuffelen, van vrij zijn! Wat mooi allemaal. En dat doe jij!! De dansdag in december was mooi, ontroerend, verrijkend. Ik ben zo blij dat ik geweest ben. Ik heb ervan genoten en ben tegelijkertijd weer een laagje tegen gekomen waar ik aan ga werken :-) Daarom kom ik zo graag naar jouw biodanza-lessen. Je maakt er telkens weer een bijzonder moment van." Heel veel liefs van Ann

"Eindelijk thuiskomen, mogen zijn wie ik ben, bewegen zoals mijn lichaam en geest wil zonder dat iemand mij corrigeert/bekijkt/beoordeelt.

Mijn hart durven openen in een veilige omgeving en onvoorwaardelijke liefde mag ontvangen en geven.

Vooral het dansen zonder te praten maakt dat je volledig vanuit je gevoel aanwezig bent.

Tijdens een vorming Verbindende communicatie kreeg ik een beeld wat Biodanza voor mij betekent en ik tekenende een boom met diepe wortels zodat ik stevig gegrond ben met vele takken die tot aan de horizon komen, elke tak gaf mij een gevoel of behoefte zoals : het leven vieren, verbinding hebben, me veilig voelen, authentiek zijn, wederkerigheid ervaren, mijn ruimte innemen, plezier beleven, zelfexpressie, en vooral DANKBAARHEID EN LIEFDE."

Anne

Wat deelnemers zeggen : 

Nanja Huybrechts 

 0497-60.52.82

 nanja@levensplezier.be

BE72 9794 2518 1216