Over mij

En toen was er Biodanza !  Het was een enorme bevrijding voor mij om me op zoveel verschillende soorten muziek vrij te kunnen bewegen.  Ook het contact met anderen maakte dat ik echt thuis kwam bij mezelf.  Ik voelde verbinding en liefde, 'mogen zijn' zonder woorden, gewoon puur. 

De opleiding tot Biodanzafacilitator volgen was een logische stap.  Ik merkte al snel dat ik hiermee 'iets te doen had'. 

Na een woelige periode heb ik écht gevoeld wat ik te bieden heb via Biodanza.  Door mijn eigen groeien en keuzes die ik maak, sta ik nu sterker in mijn schoenen.  Biodanza heeft me geholpen om weer volledig contact te maken met mijn lichaam, mijn behoeftes en verlangens.  Elke dag helpt dit me om beslissingen te nemen die goed zijn voor mij : in mijn werk, mijn contacten met anderen, mijn tijd, mijn huis, mijn voeding,...


Ik voel me heel dankbaar dat ik Biodanza ontdekt heb en het mag en kan doorgeven.  Ik droom ervan om o.a. via Biodanza heel veel mensen te inspireren om ook hun droom waar te maken.  Door beweging begeleid ik velen rondom én mezelf naar onze buik (kracht) en ons hart (zacht) zodat we flexibel, kwetsbaar en authentiek te durven zijn.  Zo creëeren we een omgeving vol liefde waarin we zorg kunnen dragen voor onze diepe motivaties.   

Heel graag ontvang ik je hiervoor.

"Het gaat erom dat je je waarheid vindt en ernaar leeft." Down to earth

Ik herinner me zo levendig een moment in de jeugdbeweging dat me geraakt heeft, namelijk buiten volksdansen met allen, in de zon, op het gras.  Daar voelde ik al een sprankel die me de rest van mijn leven bijgebleven is.  Daar voelde ik mijn levensstroom zijn gang gaan!  Ik voelde me verbonden en vreugdevol.

Natuur, mensen rondom, muziek, buiten zijn, dansen,...  Deze dingen voeden mij.


Er is met Biodanza een nieuwe wereld voor mij opengegaan.  Ik weet niet waar het me nog naartoe brengt, ik geloof ver :-).  Ik heb het volste vertrouwen!


 

 0497-60.52.82

 nanja@levensplezier.be

BE72 9794 2518 1216